Locale Altele
Duminica, 5 Mai 2024
Dum, 5 Mai 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Amalia Tătăran a câștigat Memorialul ”Alexandru Csipler”
Cristian Tudor  - Duminica, 12 Decembrie 2010

Cum era și firesc, Amalia Tătăran s-a impus lejer duminică la Memorialul Alexandru Csipler. Spadasina de la CS Satu Mare n-a avut nicio emoție în concursul rezervat junioarelor până la 16 ani și după ce a trecut în finală de colega ei de la club Bianca Oros, scor 15-7, a urcat apoi pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.


           

„Gata. Nu mai pot participa la acest turneu, la anu’ o să fiu prea mare” - a pus râzând Amalia, care a îmbrăcat rapid pe podium tricoul oferit campionilor la acest concurs. „Încă sezonul nu s-a încheiat pentru mine. Mai am o etapă de Cupă Mondială în Germania și abia apoi mă pot gândi la Sărbători” - a mai spus spadasina antrenată de Francisc Csiszar.

 

Amalia Tătăran, împreună cu antrenorul Csiszar Francisc, vor pleca la Laupheim la mijlocul acestei săptămâni . ”Nu mai riscăm să mergem cu avionul. La ultima cupă mondială, în Spania am avut o deplasare groaznică. Mai mult am stat în aeroport, iar oboseala s-a resimțit și-n concurs, unde Amalia a terminat pe locul 18” - a mai spus Csiszar, care așteaptă acum și ședința de marţi de la DSTJ pentru a vedea clasamentul final al celor mai buni sportivi sătmăreni în 2010.

           

„Amalia are șanse să fie declarată sportiva anului. Ar și merita acest lucru și sper că vor conta și punctele obținute la Olimpiada de Tineret din Singapore” - a încheiat antrenorul Csiszar Francisc.

                       

Iată rezultatele consemnate în week-end la Memorialul Alexandru Csipler și Cupa 1 Decembrie la spadă-juniori:

 

Masculin U 14

1. Adrian Dabija - Engarde-UNEFS, 2. Adrian Ondika - Snina-Slovacia, 3. Dmitro Chmereca - Ucraina și Branislav Kucka - Slovacia.

 

Masculin U16

1. Igor Vaniuskin - Ucraina, 2. Adrian Dabija - București, 2. Alex Bidilean și Daniel Lupaș -  Bihorul Oradea.

 

Feminin U 12

1. Darya Varfolomeyeva - Ucraina, 2. Bianca Benea - Crișul Oradea, 3. Adriana Hajdu și Nagy Csilla, ambele de la CS Satu Mare.

 

Feminin U14

1. Bianca Oros - CS Satu Mare, 2. Sandra Pop - CS Satu Mare, 3. Ramona Calcan - Steaua și Darya Varfolomeyeva - Ucraina.

 

Masculin U 12

1. Beniamin Bodo - CS Satu Mare, 2. Denis Dunaj - Slovacia, 3. Iulian Aldea și Adam Macska, ambii de la CS Satu Mare.

 

Sportivii de la CS Satu Mare sunt antrenați de Maier Csilla, Nagy Lehel, Csiszar Francisc și Langenbacher Ștefan.

3291 vizite
Distribuie pe